Call Us +36304673032
Stay connected:

Frissítő masszázs ajánlataink

A frissítő masszázs a svédmasszázs alapfogásaira épül. Alapvető hatása a frissítő masszázsnak a az izmok, inak és izületek  lazításán túl a vegetatív idegrendszerre gyakorolt jótékony hatás.

A stressz és feszültség okozta fejfájás, ingerlékenység valamint alvászavarok orvosolhatók frissítő masszázssal.

A többi masszázsfajtától abban tér el, hogy itt nem konkrét mozgásszervi probléma kezelésére koncentrál a masszőr, hanem a test általános jólétére fókuszál.

Frissítő masszázs leírása

Miből áll a frissítő masszázs? Egy 50 perces frissítő masszázssal az egyensúly vissza állítható, amit egy stresszes túlfeszített napod okozott.

Rohanó és túlfeszített életünkből a sajátmagunkra  fordított időnkből van a legkevesebb. Többnyire mozgásszegény és egészségtelen életet élünk. A kevesebb néha több? Frissítő masszázs során nem.

A teljes test felfrissítésére elengedhetetlen, hogy megfelelő időt fordítsunk az alap 50 perces kezelésen túlmenően lehetőség van  1,5 óra vagy 2 órás kezelésre.

2 órá frissítő masszázs alatt a páciens kényelmesen el tud lazulni. Itt már a masszőr mélyebbre hatóan tud foglalkozni a karokkal, vállakkal és az időbe még egy frissítő talpmasszázs is belefér.

Helyszín

A 1126 Böszörményi út 34/b masszázs stúdióba minden feltétel a vendég kényelmét szolgálja, hogy a frissítő masszázs elérje a maximális hatását.

Frissítő masszázs árak

A frissítő masszázs ára a következőképpen alakul:

  • Az 50 perces kezelés 12.000 Ft
  • 1,5 óra 18.000 Ft
  • 2 óra 24.000Ft.

A frissítő masszázs öszefoglalása

Összességében a frissítő masszázs alapvető részét kellene, hogy képezze minden ember életének. Alapvető kulcsa az egyén fizikális és mentális egészségének a megőrzéséhez.

Heti egy alkalommal már jelentős pozitív változásokat észlelhet magán a páciens aki frissítő masszázsra jár.

Ideális a túlfeszített, túlhajtott napok levezetésére, komolyabb mozgásszervi problémára mindenképpen gyógymasszázs javasolt.

Ebből választhat

ezüst
50 perces frissítő masszázs
Ft12000
Az 50 perces kezelés ára 12.000
arany
1,5 frissítő masszázs
Ft180001,5 óra

1,5 óra 18.000 test

VIP
2 órás frissítő masszázs
Ft240002 óra

2 óra 24000