Call Us +36304673032
Stay connected:
Ezek a legjobb masszázs helyek Budapesten

Itt az 5 legjobb masszázs Budapesten! Tarts velem és járjunk a kérdésnek a végére! Vizsgáljuk meg több szemponton keresztül, hogy mik lehetnek azok a sarkalatos kritériumok, melyeket a masszázsra érkező páciens számításba vesz, amikor kiválaszt egy masszázs helyet. Írd meg nekünk tapasztalataid és hogy szerinted ki a legjobb masszőr Budapesten!


Masszázst keresel? Légy Pozitív Masszázs szalon


Az idő kérdése és az emberi lustaság avagy csak praktikussági szempontoktól vezérelve a hozzánk közel található masszázs helyre megyünk el vagy mennénk el, ha az ugyan így gondolkodó polgártársaink el nem halászták volna elülünk az üres időpontokat. Tehát láthatjuk azt, ha az elhelyezkedés kérdését figyelembe vesszük akkor azt láthatjuk, hogy időben sokat nyerünk mert nem kell sokat utazni, de a kockázata annak, hogy kapunk időpontot kérdéses lesz a hely frekventáltságából adódóan.

A masszázs hely egy egészségügyi központban található. Egyre gyakoribbak és gyorsan növekvő tendenciát mutatnak a magán egészségügyi intézmények növekedése a 2010-es évek óta. Szinte az összes magán egészségügyi intézmény bővítette a szolgáltatásait masszázssal. Nagyon jó, hogy az egészségügyi szolgáltatások széles választéka megtalálható egy helyen. Orvosi vizsgálat után egyénre szabott masszázs kezelést tudnak felírni a páciens számára aki ugyanabban az épületben találja a masszázs helyet is. Két részről is praktikus, hiszen orvosi konzultáció előzte meg a kezelést, illetve a kezelés megkezdéséhez nem kell a páciensnek egy másik helyre elutazni, hiszen a kezelés az adott helyszínen történik.

Szépségszalonok elengedhetetlen szolgáltatása a masszázs. Itt azt érdemes megjegyezni, hogy a vendég itt egy relaxációs, frissítő, közérzet javító szolgáltatást vesz igénybe.

Privát masszőrhöz járni, ez is egy jól bevált módszer, ha ismerjük a masszőrt és megbízunk benne.

Nézzük meg az árakat. Véleményem szerint fontos szempont az árazás a legjobb masszázs hely kiválasztása során.

Nyugat Európában jobban elterjedtebb a masszőrhöz járás heti rendszerességgel az átlag lakosság körében mint itthon. Sajnos ez az eltérő gazdasági fejlődésből eredően adódik. Amennyiben fontos az anyagi szempont, akkor igen is mérlegelni kell azt, hogy mennyibe kerül egy masszázs. Általánosságban elmondható, hogy a jól felszerelt, csendes és igényesen kialakított masszázsszalonokban Budapesten 15 ezertől 12 ezer forintig változhatnak az árak 50 perces masszázsok tekintetében. Vidéken már 7 ezer és 5 ezer forintos árakkal találkozhatunk.

Az áraktól eltekintve nagyon fontos tényező a bizalom a közös szimpátia. Érdemes ebben gondolkodni, amikor masszázs helyet választunk.

A legjobb masszázs Budapesti listája 2021-ben

Medicover egy professzionális és kiváló magán-egészségügyi komplexum, ahol masszázson kívül rengeteg egészségügyi szolgáltatást tudnak nyújtani a pácienseiknek. Véleményem szerint komoly probléma esetén érdemes hozzájuk fordulni, mert minden fontosabb vizsgálatot házon belül el tudnak végezni. Frekventált helyen vannak, ezért könnyen megközelíthetőek gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt. Népszerűségükből adódóan az időpont foglalás masszázsra időigényesebb lehet.

Budai Egészség Központ szintén egy professzionálisan kialakított magán-egészségügyi intézmény több telephellyel rendelkezik. Az ide érkező páciens szintén házon belül elvégezheti az összes fontos egészségügyi vizsgálatot. Amivel rengeteg időt és energiát takaríthat meg. Kiváló lokációval rendelkezik, mindegyik telephelye. Masszázs szempontjából kiválóan képzett szakemberek várják a masszázsra érkezőket. A BHC fő épülete az Országos Gerincgyógyászati Központban kapott helyet. A mozgásszervi problémával érkező páciensek itt jó helyen járnak ha képzett szakemberekhez szeretnének fordulni. Amennyiben masszázsra érkeznek ide a páciensek nagy előnye az intézménynek, hogy gyógytornászokkal is kapcsolatba kerülhet a páciens és a gyógyulása érdekében komplexebb egészségügyi szolgáltatást vehet igénybe.

Diamondszépségszalon  a felállított kritériumoknál kiemeltem, hogy mi a különbség, ha speciálisan egy magán-egészségügyi intézménybe megyünk masszázsra mert már meglévő mozgásszervi problémánk van, amit kiváló szakemberekkel szeretnénk kezeltetni. Azok a vendégek akik kényeztetésre, relaxálásra, nyugalomra vágynak java részt ők fordulnak szépségszalonokban lévő masszázsokra. Véleményem szerint kiváló kikapcsolódási lehetőség egy stresszes túlhajtót nap vagy hét után. A legnagyobb előnye ezeknek a helyeknek az, hogy a párunkkal kettesben vehetünk részt úgy masszázson, hogy egyszerre van részünk masszázsban.

Hátmasszázs.com és a Gyógymasszázscentrum szintén a korábban említett szépségszalonokhoz hasonlóan lehet találni olyan kiváló helyeket, ahol különböző masszázs szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Nagy előnyük ezeknek a helyeknek, a magán-egészségügyi intézménnyel szemben abban az esetben, ha nincsen komolyabb mozgásszervi problémánk, hogy széles palettából lehet választani a masszázsfajták közül. Fantasztikus kikapcsolódási lehetőség amit a párunkkal is meg tudunk osztani.

A Budapesti masszázspiacot a covid-19 járvány jelentős mértékben átformálta. A korlátozások kivétel nélkül szinte mindenkit érintettek. A legkárosabb véleményem szerint pedig a bizalmatlanság kialakulása volt. Mit értek bizalmatlanság alatt? Úgy értem az emberek bizalmatlanok lettek kimenni az utcára azután miután már enyhítették a korlátozásokat.

Háttérbe szorították az egészségügyi igényüket ezeken a területeken, melyeknél a fizikai kontaktusba kerülnek egy másik személlyel. Ezek a hatások véleményem szerint jóval a covid-19 3. hulláma után is maradni fognak, bízok abban, hogy a vakcinával való lakosság lefedettségével arányosan fog növekedni az emberek bizalma az olyan szolgáltatásokkal szemben ahol fizikai kontaktus van. Összességében elmondható, mind a páciensek mind a masszőrök megszenvedik ezt az időszakot, melyre enyhülést csak az idő hozhat.

A fennálló helyzet néhány újabb kiválasztási szempont beillesztését teszi szükségessé, hogy különbséget tudjunk tenni melyik a legjobb masszázshely Budapesten.

A kis szalonok izoláltsága ezekben az időkben a nagy magán-egészségügyi intézményekkel szemben javukra vált. A nagy magán-egészségügyi intézmények légtisztító berendezések beszerzésével szavatolják a pácienseik biztonságát.

+1 tipp, ha még keresed a legjobb masszázst Budapesten

Nem volna etikus, ha magunkat ajánlanánk. Azonban mint alternatívát, mindenképpen ajánlom, hogy próbálj ki bennünket. Ugyanis nálunk biztos kezekre, magas szakmai képzettségre, nyugalomra és elégedettségre találsz.

Ez a Légy Pozitív Masszázs szalon küldetése. Mutathatjuk a legpopulásirabb masszázs csomagunkat? Ez nem más, mint a teljes testmasszázs.


Összefoglalás: Ki a legjobb masszőr?

A 2020-2021-es időszak komoly helyzet elé állította mind a betegeket és a szakembereket. Azok a betegek akik mozgásszervi problémával küzdenek napi szinten és az állapotuk javítása érdekében szükségeltetik, hogy rendszeresen járjanak gyógymasszázsra, nekik fájdalmas hónapokat kellett eltölteniük úgy, hogy nem tudtak masszőrhöz elmenni. A masszőrök viszont nem tudtak a megszokott módon dolgozni a korlátozások miatt, majd a korlátozások enyhítése után fennállt a fentebb már kifejtett bizalmatlanság kialakulása az emberekben.

Összességében megoldást az összlakosság vakcinával való beoltása, valamint az egészségügyi biztonsági előírások maradéktalan lehetne szavatolni, hogy a megingott bizalom újra helyre álljon. A legjobb masszázs budapesti hely kiválasztásánál fontos szempont, hogy a páciens mennyire érzi komfortosan magát. Végül is én személy szerint azt mondanám, hogy ne helyet hanem masszőr válasszunk. A helyszín az csak egy másodlagos dolog lesz a masszázs során. Nagyon fontos, hogy a masszőr legyen szakképzett és maximálisan bízzunk meg benne.

És még valami. Ha a legjobb masszázst keresed Budapesten, és nem vagy benne biztos, hogy melyik a legjobb, akkor jusson eszedbe: a puding próbája az evés. íg találhatod meg a számodra legjobb masszőrt.

Így próbálhatsz ki bennünket: A Kapcsolat fülben található elérhetőségeken hívj, vagy próbáld ki teljes masszázs csomagunkat, mint amilyen a Köpölyöző masszázs. És akkor mindenképp írd meg a véleményed mellébeszélés nélkül, hogy mások megismerjék a nálunk tapasztalt masszázsélményeid.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .