Call Us +36304673032
Stay connected:

Nyak- és vállmasszázs ajánlataink

Nyakmasszázsra és vállmasszázsra szükséged van azért, hogy oldani tudjuk a feszültséget ezeken a területeken.

Komoly migrénes fejfájás kialakulásához vezet az állandó fájdalom érzete a nyak és a vállak területén.

A 21. századi technológiai fejlődésének köszönhetően testünket teljesen eltérő terhelés éri, mint az emberiség kialakulásának kezdeti szakasza óta.

A stressz az ülőmunka, a mobiltelefonunk folyamatos kézbentartása a nyakat folyamatos feszített állapotban tartja, ami hosszú távon komoly károkat okoz.

Mikor van szükség nyak és váll masszázsra?

Nyak és vállmasszázsra akkor van szükség amikor a nyak nem tud a mozgástartományának megfelelő irányban elmozdulni fájdalom érzet nélkül.

A vállakban csökken az erő, nem tudja a mozgásrtatományának megfelelő távot fájdalom nélkül megtenni. Állandó kellemetlen fájdalom érzetet tapasztalható a területen.

A nyakmasszázs mindenképpen váll masszázs kombinálásával ajánlott

A teljes nyakmasszázs elengedhetetlen része, hogy a vállakat is kimasszírozzuk, illetve a hát thoracalis részén lévő izmok lazítását elvégezzük.

A test egy teljes egész rendszer ezért nyak és váll fájdalmak okának feltárására időt kell szánni. Nem szabad halogatni mindenképpen egy gyógymasszőrt fel kell keresni.

A nyak és váll masszázs menete

A nyak és váll masszázsának a menete a svédmasszázs menetével megegyezően történik annyi eltéréssel, hogy a problémás területre melyet mozgás irány beszűkülés érint nagyobb hangsúlyt teszünk a gyógymasszázs során.

A nyakmasszázs-vállmasszázs csomag ára

A nyak- és a vállmasszázs csomag ára a masszázs időtartamától függően a következőképpen alakul:

  • 60 perc 15. 000 Ft / alkalom
  • BÉRLETTEL OLCSÓBB>> 60 perces 5 alkalmas bérlet 60.000 Ft

Összegzés

A nyak és váll masszázs az egyik leggyakoribb masszázsfajta. Különösen 25 és 45 kor közötti női korosztályt érinti. Ők fokozottabban vannak kitéve a stresszből és a munkából eredő túlterhelés okozta nyaki és váll fájdalmaknak.

Általános igazság az, hogy minél tovább odázza el a páciens a terápia megkezdését annál nagyobb károk maradhatnak fenn és a napjait feleslegesen nehezíti meg olyan fájdalom elviselésével amit nem kellene.

Gyakran ismételt kérdések

Nyak és vállmasszázsa kombinálható köpöly terápiával?

Igen, természetesen kombinálható. Előszeretettel alkalmazom a köpöly terápiát nyak és vállmasszázs során. Nagyon hatékony és minden vendég szereti. Egyetlen hátrányát tudom megemlíteni, ami inkább esztétikai, hogy a nyakon a lila foltok kellemetlen megjegyzéseket válthatnak ki a hozzá nem értő emberekből. Szerencsére már egyre elterjedtebb és népszerű a köpölyözés ezért ezeket a lila foltokat már csak szándékosan szokták félreérteni.

Milyen gyakran érdemes nyak- és vállmasszázsra járni?

Heti egyszer minimum. Érdemes terápiákban gondolkodni tíz alkalom után lehet kéthetente vagy havonta egy.

Szédülés, szédülékenység, eszméletvesztés és nyakfájás esetén mi a teendő?

Mindenképpen szakorvost kell felkeresni ebben az esetben, semmiképpen nem javasolnám azt, hogy masszázs terápiával probálja orvosolni az állapotát, mert ebben az esetben már sokkal összetettebb problémával állunk szembe, amit csak képalkotó vizsgálat és orvosi konzultáció tisztázhat.

Ebből választhat

ezüst
60 perces Nyakmasszázs-váll masszázs csomag
Ft1500060 PERC
Az 60 perces kezelés ára 15.000
Így jársz jól
5 almakmas bérlettel olcsóbb
Ft600005 alkalom

5 ALKALMAS BÉRLET