Call Us +36304673032
Stay connected:

Teljes testmasszázs ajánlataink

Teljes testmasszázs Budapesten, a Déli pályaudvar közelében. Ezt a komplex csomagot azok választják, akik szeretnék az egész testüket felfrissíteni.

Mutatom, hogy mire számíthat aki teljes testmasszázst válaszja. A lenti leírásban részletesen leírom, hogy mi történik veled a masszázs szalonban a belépéstől egészen a kilépésig.

Milyen a teljes masszázs sorrendje, menete, mennyibe kerül, mi mindent tartalmaz, és minden szükséges tudnivaló, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a kétórás csomagból.

A teljes testmasszázs sorrendje

Teljes testmasszázs sorrendje nálam a következőképpen alakul: a talpak masszázsával kezdem, aztán a vádli masszázsával folytatom majd azután haladok a combhajlítók irányába.

A farizmok és a hát masszázsát követően a nyak és vállöv masszázsa következik. A páciens megfordul és a combfeszítő izomok a mellkas következik. Végül a tenyér masszázsával fejezzük be.

A teljes testmasszázst lehet köpölyözéssel kombinálni. Így folyamatos munkát lehet biztosítani, hiszen amíg a köpölyök előkészítik a másszázsra következendő területet, addig a korábban köpölyözött területet lehet masszírozni. Nagyon hatékony és intenzív kezelést lehet így csinálni.

A teljes testmasszázs menete

A teljes testmasszázs menete a svédmasszázs irányával megegyezik, de masszőrönként kicsi eltérés lehet melyik területre mekkora hangsúlyt fektet a masszőr. Mozgásszervi probléma esetén a kezelést Kinesio-tape ragasztás követ.

Teljes testmasszázs árak

Teljes testmasszázs árak a masszázs időtartamával egyenesen arányosan növekednek. Véleményem szerint 1 órás masszázsba nem lehet érdemben egy teljes test masszázst kivitelezni.

Minimum 1,5 óra szükséges, de a teljesség elérése érdekében 2 óra elengedhetetlen, hogy a vádli masszírozása, hát masszírozása, köpölyözés, talpmasszázs, nyak vállöve masszázsa beleférjen.

A teljes testmasszázs árak a következőképpen alakulnak:

  • 1,5 óra 22.500 Ft
  • 2 óra 30.000 Ft

Összegzés

Amennyiben masszőrhöz jössz, érdemes teljes testmasszázsban gondolkodni, ne aggódj, szuper lesz és garantáltan teljes megújuláson mész át. A test egy egységes rendszer és az általánosságban vett részkezelések helyett az egész testtel foglalkozok, ebben rejlik a teljes testmasszázs előnye. Érdemes legalább heti egyszer két órát magadra szánnod, hogy megőrizd az egészséged. Mert nem elég csak megöregedni az egészségedet is meg kell őrizni. És ami a legfontosabb: légy pozitív!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyivel érdemes a masszázsra előbb érkeznem?

Elég, ha pontosan érkezel.

Mi van, ha kések?

Sajnos 15 perc késés után, ha elkezdjük a masszázst az a te idődből megy el, amit késtél.

Kell e zuhanyozni masszázs előtt?

Mielőtt jössz masszázsra, otthon zuhanyozz le előtte.

Ehetek a masszázs előtt?

Mindenképpen törekedj arra, hogy 2-3 órával masszázs előtt ne étkezz és koffein tartalmú italt ne fogyassz.

Milyen ruhában érdemes jönni?

Teljes test masszázsnál fehérneműig le kell vetkőzni, a masszőr különböző méretű törölközőkkel oldja meg a takarást, mindig csak a kezelendő felület lesz szabadon.

Mit tegyek masszázs után?

Pótold a folyadékot és pihenj.

Mikorra érdemes időzíteni a masszázst?

Nap elején, nap végén ugyanolyan jó hatású, ha tudod biztosítani azt, hogy nem kell semmi stresszes dolgot csinálnod a kezelés után.

Kell- e védettségi igazolvánnyal rendelkeznem?

A legideálisabb, ha rendelkezel védettségi igazolvánnyal, de elég, ha nem észlelsz magadon semmi furcsa tünetet, ami covid-19 gyanúra utalna.

Mik a bérlet bérlet előnyei?

Bérlettel biztosítani tudod azt, hogy fix időpontod van a hónapban. Bérlet nélkül időpontot csak a megüresedett helyekre tudok biztosítani.

Mi történik akkor, ha nem tudok eljönni a masszázsra?

24 órával előtte lemondható és átrakható az időpont egy másik alkalomra. 24 óra elteltével sajnos elveszted azt az alkalmat.

Hol tudok leparkolni, ha autóval érkezem?

Sajnos parkoló helyet nem tudok biztosítani, ezért csak a környéken a környező utcákban tudod hagyni az autódat.

Van e arra lehetőség párok esetében, hogy megvárják egymást a masszázs szalonban amíg a párjuk végez?

Természetesen, bent lehet tartózkodni, amíg a másik kezelés folyik.

Ebből választhatsz

ezüst
1,5 teljes testmasszázs
Ft225001,5 óra

1,5 óra teljestestmasszázs

test

arany
2 órás teljes testmasszázs
Ft300002 óra

2 óra 24000